EVE Online'ın Son Sınırı

Bilinmeyen, uzayın keşfedilmemiş gizemli köşeleri. Local'de kimse yoksa, aslında herkes seni izliyordur. Bir kedi gördüm sanki?
Kullanıcı avatarı
admin
Site Admin

EVE Online'ın Son Sınırı

Mesaj gönderen admin »

"Karanlıkta kimse senin çığlığını duymaz..."

Merhaba pilot! W-Space'e hoş geldin. Burası EVE evrenindeki en gizemli, en tehlikeli, ama aynı zamanda en ödüllendirici bölge. HiSec'in kuralları, LowSec'in gate gun'ları, NullSec'in haritaları burada YOK. Tamamen yalnızsın.

🚨 W-SPACE'İN ACIMASIZ KURALLARI
1. Local Kanalı Sessizdir

Burada kimin içerde olduğunu bilemezsin. Local kanalı anonimdir, isimler görünmez. Karanlıkta her an birisi seni izliyor olabilir.

2. Sabit Harita Yok

Sistemler birbirine solucan delikleri (wormhole) ile bağlı. Bu delikler zamanla kapanır ve yenileri açılır. Kaybolmak işten bile değil.

3. CONCORD Yok, Kurallar Yok

Burada polis yok. PvP serbest. Podkill serbest. Tek kural: Güçlü olan hayatta kalır.

4. Süperiletim (Supercruise) ve İniş (Docking) Kısıtlamaları

Çoğu W-Space sisteminde station'lara iniş yapamazsın. Süperiletim (warp) mesafeleri çok uzundur. Kaçmak bir lüks değil, bir beceridir.

💎 NEDEN W-SPACE'E GİRİLİR?
1. İnanılmaz Zenginlikler

Sleepers NPC'leri en değerli lootları düşürür. 1 saatte kazandığın ISK'ı HiSec'te 1 günde kazanamazsın.

2. Saf Adrenalin

Her an her şey olabilir. Scanner'ında bir sinyal belirdiği anda kalp atışların hızlanır. Gerçek anlamda "hayatta kalma" burada başlar.

3. Tam Gizlilik

Kimse senin nerede olduğunu bilemez. Üs kur, tesis inşa et, kendi krallığını kur.

🛡️ W-SPACE'TE HAYATTA KALMA TÜYOLARI
D-Scan (Directional Scanner) en iyi dostundur. Sürekli tarama yap, 360 derece açıyla.

Solucan deliklerini işaretle. Çıkış yolunu kaybetmek = ölüm.

Her zaman kaçış planın olsun. Geminde bir kaçış modülü bulundur.

Sessizlik altındır. Local'de konuşma, varlığını belli etme.

🎯 GERÇEKLER
%95'i Keşfedilmemiş: W-Space'in büyük kısmı hala haritalanmamış durumda.

En Büyük Soygunlar Burada Yaşanır: Bir POS basımında trilyonlarca ISK değerinde loot kaybedilebilir.

Gerçek EVE: HiSec'te oyun oynanır, W-Space'te EVE yaşanır.

⚔️ BİZ VE W-SPACE
Hammer of Titan olarak W-Space operasyonları düzenliyoruz. Sleepers farm, solucan deliği keşifleri ve W-Space PvP'si yapıyoruz. Tecrübeli rehberler eşliğinde bu karanlık dünyaya adım atmaya hazır mısın?

💬 "Karanlık korkutucu geliyor ama merak mı ediyorsun? TeamSpek3'e gel, W-Space hikayelerimizi dinle. Belki sen de bir gün bizimle karanlığa dalarsın..."

⚠️ UYARI: W-Space'e giren her 10 pilottan 7'si ilk gün podlanır. Hazır mısın?