Merhaba pilot! W-Space'e hoş geldin. Burası EVE evrenindeki en gizemli, en tehlikeli, ama aynı zamanda en ödüllendirici bölge. HiSec'in kuralları, LowSec'in gate gun'ları, NullSec'in haritaları burada YOK. Tamamen yalnızsın.
1. Local Kanalı Sessizdir
Burada kimin içerde olduğunu bilemezsin. Local kanalı anonimdir, isimler görünmez. Karanlıkta her an birisi seni izliyor olabilir.
2. Sabit Harita Yok
Sistemler birbirine solucan delikleri (wormhole) ile bağlı. Bu delikler zamanla kapanır ve yenileri açılır. Kaybolmak işten bile değil.
3. CONCORD Yok, Kurallar Yok
Burada polis yok. PvP serbest. Podkill serbest. Tek kural: Güçlü olan hayatta kalır.
4. Süperiletim (Supercruise) ve İniş (Docking) Kısıtlamaları
Çoğu W-Space sisteminde station'lara iniş yapamazsın. Süperiletim (warp) mesafeleri çok uzundur. Kaçmak bir lüks değil, bir beceridir.
1. İnanılmaz Zenginlikler
Sleepers NPC'leri en değerli lootları düşürür. 1 saatte kazandığın ISK'ı HiSec'te 1 günde kazanamazsın.
2. Saf Adrenalin
Her an her şey olabilir. Scanner'ında bir sinyal belirdiği anda kalp atışların hızlanır. Gerçek anlamda "hayatta kalma" burada başlar.
3. Tam Gizlilik
Kimse senin nerede olduğunu bilemez. Üs kur, tesis inşa et, kendi krallığını kur.
D-Scan (Directional Scanner) en iyi dostundur. Sürekli tarama yap, 360 derece açıyla.
Solucan deliklerini işaretle. Çıkış yolunu kaybetmek = ölüm.
Her zaman kaçış planın olsun. Geminde bir kaçış modülü bulundur.
Sessizlik altındır. Local'de konuşma, varlığını belli etme.
%95'i Keşfedilmemiş: W-Space'in büyük kısmı hala haritalanmamış durumda.
En Büyük Soygunlar Burada Yaşanır: Bir POS basımında trilyonlarca ISK değerinde loot kaybedilebilir.
Gerçek EVE: HiSec'te oyun oynanır, W-Space'te EVE yaşanır.
Hammer of Titan olarak W-Space operasyonları düzenliyoruz. Sleepers farm, solucan deliği keşifleri ve W-Space PvP'si yapıyoruz. Tecrübeli rehberler eşliğinde bu karanlık dünyaya adım atmaya hazır mısın?